Cautare

3108 de rezultate pentru "gala premiilor vip august" (3.76 secunde)
Registrul National al Donatorilor Voluntari de Celule Stem Hematopoietice in parteneriat cu Centrul de Transfuzie Sanguina Bucuresti si Asociatia Salvatorilor Voluntari in Situatii de Urgenta organizeaza in Bucuresti, in perioada 27 iulie - 03 august 2013, o serie de evenimente in cadrul campaniei de comunicare "Doneaza o sansa la viata!" pentru promovarea donarii de celule stem hematopoietice.
Calarasi, 6 - 10 August 2014: ... Festivalul International de Folclor "Hora Mare" In perioada 6 - 10 august a.c., pe platoul din fata Centrului Cultural Judetean (CCJ) Calarasi are loc cea de-a XXII-a editie a Festivalului International de Folclor "Hora Mare".
GEMENI August este o luna de bilant intim pentru Gemeni. ... Pronia cereasca ofera lucruri bune, deci in august nu e bine sa incerci sa minti o Balanta. ... CAPRICORN Peste Capricorn, august vine cu multe schimbari, inclusiv in Casa Prieteniei si la locul de munca.
La data de 17 august 2010, ora 14.50, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 17 Politie - Biroul Ordine Publica, fiind dirijati de Dispeceratul 112 - Sector 5, au prins-o in flagrant pe I.
Anul 1867 este cel mai obscur din cei 6 din viata de pribeag a lui Eminescu, scrie Gala Galaction in Viata lui Eminescu.
La GALA Festivalului International de Folclor de la Praga artistii OPEREI COMICE PENTRU COPII din Bucuresti au impresionat publicul spectator, dar si juriul si organizatorii, care i-au rasplatit cu inalta distinctie CERTIFICAT of EXCELLENCE si calificativul EXCELLENT "for The Comic Opera for Childern Romania"!
la vreo gala sau vreun spectacol. ... LEU (23 IULIE - 22 AUGUST - Sambata: ... FECIOARA (23 AUGUST - 22 SEPTEMBRIE) - Sambata:
In privinta bonusurilor, premiilor si a celorlalte lucruri aferente, in masura in care economia ne va permite, evident ca le vom acorda", a adaugat premierul.
Din comisia care va alege câstigatorii premiilor puse la bataie de CJ fac parte zece consilieri judeteni, arhitectul-sef al judetului, Radu Pappa, care este si coordonatorul lucrarilor de jurizare, arhitecta-sefa a municipiului Craiova, Mihaela Al Bashtawi, presedintele Uniunii Arhitectilor - filiala Oltenia, Dumitru Cernatescu, fost arhitect-sef al judetului, si Liana Nicolescu, sefa serviciului de urbanism din consiliul judetean.
Din comisia care va alege câstigatorii premiilor puse la bataie de CJ fac parte zece consilieri judeteni, arhitectul-sef al judetului, Radu Pappa, care este si coordonatorul lucrarilor de jurizare, arhitecta-sefa a municipiului Craiova, Mihaela Al Bashtawi, presedintele Uniunii Arhitectilor - filiala Oltenia, Dumitru Cernatescu, fost arhitect-sef al judetului, si Liana Nicolescu, sefa serviciului de urbanism din consiliul judetean.
Fosta ocupanta a locului 21 mondial (in luna august), cel mai bun de pana acum, a avut un sezon reusit, in care a atins ultimul act al turneului Premier de la Toronto, faza in care a fost invinsa de numarul 1 mondial, americanca Serena Williams (scor 6-2, 6-0).
Seara decernarii premiilor a fost una speciala, caci dupa festivitatea de premiere si inmanarea trofeelor, Corina, Anda Adam si trupa Taxi au facut spectacol pe stadionul din Chitila.
La 1 august Tudor Gheorghe a implinit 57 de ani Mi-e dor sa vad oameni care rad fericiti - Ce v-au adus cei 12 ani de libertate? ... Am ceva impotriva termenului de vip, care este o creatie.
Este pentru prima data cand la Constanta se organizeaza o expozitie cu tenta de aparare si securitate, a declarat, ieri, Mihai Daraban, presedintele Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura (CCINA), in cadrul unei conferinte de presa dedicata organizarii- de catre NDE in colaborare cu CCINA si Ministerele Apararii si Economiei- la Terminalul de Pasageri a celui mai mare port autohton, in perioada 14-16 august a.
Magic World Developments, compania care controleaza si opereaza parcul de distractii Divertiland, a anuntat, pe pagina de Facebook a proiectului, ca parcul acvatic "La Plaja", va fi inaugurat vineri, 10 august.
Nightwish revin dupa 3 ani in Romania, vineri, pe 17 august la ROMEXPO in aer liber, pentru un concert memorabil! ... 320 lei cat A, 255 lei Cat B, 199 lei Cat C, 159 lei Cat D Categoria A - cu loc pe scaun in tribuna VIP.
Fac precizarea ca numai dupa ce se va reuni, din cate inteleg, in 20 august, Consiliul Superior al Magistraturii, pentru a aproba aceasta detasare pe care, practic, primul-ministru o solicita Inaltei Curti de Casatie si Justitie, va putea fi facuta aceasta numire si, sigur, atunci cand aceste formalitati importante vor fi respectate si indeplinite si primul-ministru va inainta propunerea, ii voi da curs cu mare placere.
Negoita devenise actionar la Dinamo la inceputul lunii august 2012, cand a preluat, pentru o suma de "cateva milioane" de euro, un pachet de 30 la suta din actiunile clubului Dinamo, ramase in proprietatea lui Nicolae Badea si Dragos Savulescu, dupa retragerea lui Cristian Borcea.
In august participa la adunarea anuala a Astrei, apoi ajunge la Bucuresti, unde intra, ca sufleur si copist, in trupa lui Iorgu Caragiale, cu care merge in turnee la Braila, Galati sau Giurgiu.
Aflat la a II-a editie, Salonul Anual de caricatura va fi vernisat duminica, 12 august, la Muzeul Municipal Calarasi. Expozitia va fi deschisa in perioada 12 august - 31 august, de luni pana vineri, de la ora 9.00 pana la ora 17.oo.
google-analytics.com